Нашите услуги

Производител на брезов и тополов шперплат
и фурнировани плоскости

“ПЛАСТ ФУРНИР” ООД е динамично развиваща се компания, търгуваща с широка гама от стоки за строителството и мебелната промишленост. Седалището на фирмата се намира в гр.Троян, където е и основната ни складова площ. Компанията е ситуирана в гр.Троян, но разполага със складови бази още в гр. София и гр. Варна. ПЛАСТ ФУРНИР ООД е сертифицирана по FSC – нашите продукти отговарят на изискванията на повечето крайни потребители в Европа. Работим с развита мрежа от търговски складове, разположени в цялата страна – София, Пловдив, Варна, Бургас и др.

Разкрой на плоскости

Извършва се чрез разкройващ циркуляр от най-ново поколение. Рязането се извършва и след, като подготвите сами детайлите с размери и предвидите приспадане на дебелината за канта .

Машината може да реже както и суров материал (МДФ,ПДЧ или шперплат) така и фурнировани или меламинови плоскости.

На база на списъка с детайли, ние може да приемем вашата поръчка и да извършим разкрой на всички видове, размери и дебелини плочи. Тази услуга ще от голяма полза за по-малките мебелни фабрики.

Кантиране на плоскости

Кантирането се извършва от кантираща машина, която поставя на вече нарязаните плочи, фурнирен или меламинов кант с подходящата разцветка. По ваше желание и нужда детайлите могат да бъдат кантирани и с кантове по ваш избор за цвят и дебелина.

По този начин вече можем да предоставим завършен продукт, който може лесно и бързо да бъде сглобен в съответната мебелна продукция.

Машината може да реже както и суров материал (МДФ, ПДЧ или шперплат) така и фурнировани или меламинови плоскости.

Тази услуга е от голяма полза за по малките мебелни фабрики.

Product request

Name *
Email *
Request
Privacy Policy *